Kaletepe Şehit Nurettin Öztürk Anaokulu

Vizyon: Okul Öncesi eğitimin amaçlarını gerçekleştirmek için ekip ruhu ile çalışan projeler üreten, kaliteli eğitim hedefleyen, izlenen, sürekli gelişen alanında lider kurum olmak.

Misyon: Mükemmelliğin sonu yoktur. Çocuk eğitimi dünyanın en ciddi işidir. Bu konuda anaokulu olarak kimseyi değil kendi kendimizi rakip görerek , çocukların tüm gelişim özelliklerini en çağdaş eğitim yöntemleriyle geliştirebilecekleri imkanlar sunarak onları hayata en iyi şekilde hazırlamak ve ebeveynlerin eğitim bilincini yükselterek okul öncesi eğitime duyarlılık artırmak için varız.

Başarılar: BEYAZ BAYRAK ,SIFIR ATIK , BESLENME DOSTU OKUL, OKULUM TEMİZ SERTİFİKASINA SAHİBİZ.2018-2019 İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen Sosyal Okul projesinde İL BİRİNCİSİYİZ.Ayrıca UDS tarafından verilen Ulusal ve Avrupa kalite etiketimizde bulunmaktadır.Okulumuz 2023 yılında e twinning school etiketine layık görülmüştür.

Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: SERVİSİMİZ yok
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: -
Bilimsel Etkinlikler: KÜÇÜK MUCİTLER BİLİM İNSANLARI PROJESİ
Proje Çalışmaları: GERİ DÖNÜŞÜM PROJESİ,ÇEVRE EĞİTİMİ ÇALIŞMALARI,E TWİNNİNG PROJELERİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: -
Diğer Hususlar: OKULUMUZ KALETEPE MAHALLESİNDE OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ÇAĞINDAKİ 4 - 5 YAŞ ÇOCUKLARINA İKİLİ EĞİTİM VERMEKTEDİR . OKULUMUZDA SABAHÇI VE ÖĞLENCİ SINIFLARIMIZDA EĞİTİM ÖĞRETİM FAALİYETLERİMİZİ YÜRÜTMEKTEYİZ . SABAH VE ÖĞLE SINIFLARIMIZDA BESLENME HİZMETİMİZ MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN KARŞILANMAKTADIR VE ÜCRETSİZDİR .

Telefon - (0 318) 233 27 55

WEB - https://sehitnurettinozturk.meb.k12.tr

Adres - Kaletepe mah.1063.sok. No28 KIRIKKALE

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - KIRIKKALE / MERKEZ - KALETEPE MAHALLESİ

Adres - Kaletepe mah.1063.sok. No28 KIRIKKALE

Ulaşım OKULUMUZA KALETEPE DOLMUŞU YA DA KALETEPE OTOBÜSLERİ İLE ULAŞABİLİRSİNİZ .

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MERKEZDE